Tomato rice | टमाटर राइस | தக்காளி சாதம்
Sreelakshmi Kitchen
Sreelakshmi Kitchen
  • Rate this recipe!
  • Your rating
Overall rating 0 0 ratings

Ingredients

  • Water (for soaking rice) / पानी / தண்ணீர் – 1 ½ cup ( where 1 cup = 300 ml)
  • Water (for cooking rice) / पानी / தண்ணீர் – 2 ¼ cup ( where 1 cup = 300 ml)
  • 4 tbsp Bay leaves / तेज पत्ता / பிரியாணி இலை – 2
  • 1 tsp Cloves / लौंग / கிராம்பு – 5
  • 3 inch Cardamom / इलायची / ஏலக்காய் – 5
  • Turmeric powder / हल्दी पाउडर / மஞ்சள் தூள் – ½ tsp
  • 6 tomatoes used,
  • 2 were Bangalore variety and
  • 4 were country variety tomatoes

Instructions

Comments

Log in or Register to write a comment.